Huwelijk

Van ChrisLinders

Zelfstandig Beëdigd Trouwambtenaar

Jullie persoonlijke wensen staan centraal!

Trouwen is een 18425153_1420151001374621_8402882391421868330_nbijzonder moment in jullie leven. Een lange voorbereiding gaat vooraf aan jullie huwelijksdag.

Er moet immers veel geregeld worden; trouwkleding, een mooie locatie, bloemen, een feest, vervoer, etc… En natuurlijk de trouwceremonie. Als zelfstandig Ambtenaar van de Burgerlijke stand ben ik niet gebonden aan een locatie of aan een gemeente. En belangrijker nog… ik ben niet gebonden aan tijd.

 

 

 

Persoonlijk

De mooiste dag van jullie leven moet alle tijd en aandacht krijgen. In een persoonlijke en betrokken ceremonie wordt het ja-woord gegeven en dat gebeurt op een manier zoals jullie dat willen. Niet vastgesteld of beperkt door de gemeenteambtenaar maar samengesteld door jullie zelf. En dat mag best wat tijd kosten.  Jullie huwelijk hoeft niet in een kwartier voltrokken te zijn.

In die huwelijksceremonie worden momenten uit jullie leven belicht die jullie belangrijk vinden, die bij jullie horen. Hierdoor wordt het ja-woord geen standaardprogramma maar een ‘echte beleving’. Jullie beleving omdat het jullie dag is.

Man/Vrouw of Man/Man of Vrouw/Vrouw

Wanneer de liefde tussen twee mensen wordt bezegeld in een huwelijk dan is het fantastisch om hier een rol in te vervullen. Het is de rijkdom van de Nederlandse wetgeving en de Nederlandse samenleving dat in ons prachtige land ook mensen van gelijke sekse met elkaar in het huwelijk kunnen treden.

En dat doe ik met alle soorten van genoegen. Ik doe het graag! Heb je speciale wensen voor jullie huwelijk? Extravagant of met een thema? Ik ben er graag bij.

samenwonen-of-trouwen-twee-mannen samenwonen-of-trouwen-twee-vrouwen

13422242_1090963264293398_6197433602058544809_o

 

 

Ceremonieel Huwelijk

Steeds vaker kiezen bruidsparen voor een ceremonieel huwelijk. Het ‘technisch’ondertekenen van de akte geschiedt dan enkele dagen voor de trouwdag. Hierdoor ontstaat de ruimte om uw trouwdag in te vullen op de wijze die u zelf wenst. U heeft veel meer ruimte en flexibiliteit om uw dag zelf in te vullen. Ik neem graag de mogelijkheden met jullie door. Gaat de voorkeur toch uit naar Ceremonie en ondertekenen op dezelfde dag? Geen enkel probleem. Als beëdigd Trouwambtenaar kan ik dit uiteraard ook voor jullie regelen.

foto 7

Locatie

Als onafhankelijk Ceremonieel begeleider ben ik niet gebonden aan een vaste locatie. Trouwen in jullie eigen achtertuin? Geen probleem. Een prachtig kasteel als achtergrond voor jullie ja-woord? Geweldig. Elkaar trouw beloven in jullie favoriete museum? Ik doe het graag voor jullie!

Door mijn jarenlange ervaring als begeleider van huwelijken ken ik veel prachtige en bijzondere locaties. Hulp nodig? Dan denk ik graag met jullie mee.Trouwlocatie_vinden,_foto_21

Ik sta graag tot jullie beschikking om jullie wensen in vervulling te zien gaan en ik hoop deel uit te mogen maken van de mooiste dag van jullie leven!

sfeer impressie ceremonie

Bel me gerust om eens samen van gedachten te wisselen.

Bel op  06-53293996 of mail naar uwceremoniecentraal@gmail.com

def. logo 2

 

 

 

 Categorie: Uncategorized

Laat een reactie achter