Huwelijk van Roy en Mike in voorbereiding

Van ChrisLinders

Onlangs sprak ik met Roy en Mike. Twee leuke jongens die al jaren gelukkig zijn met elkaar.┬á Nu hebben ze de knoop doorgehakt… ze willen trouwen. Gefeliciteerd!

Bij uwceremoniecentraal staat geluk voorop. Hoe het gelukkige stel is samengesteld is voor ons totaal niet belangrijk. Wanneer mensen van elkaar houden en die liefde willen bezegelen met een prachtige ceremonie dan werk ik daar graag aan mee.

samenwonen-of-trouwen-twee-mannen

Met Roy en Mike zijn we nu bezig om samen een prachtige ceremonie samen te stellen. Natuurlijk worden eerst alle wensen ge├»nventariseerd en denk ik met ze mee op welke manier hun trouwdag de gewenste ‘mooiste dag van hun leven’ wordt. Ik heb er erg veel zin in om met deze gezellige mannen de komende maanden creatief aan de slag te gaan en hun huwelijk mee vorm te geven!

 Categorie: Uncategorized

Laat een reactie achter