Lieve reactie van Roy en Mike

Van ChrisLinders

Babs Roy

Na een heerlijke trouwdag (02-06-2018) zijn de jongens, na een drukke en enerverende periode, weer een beetje tot rust gekomen. Vanavond hebben we weer eens bij kunnen praten en gaven Roy en Mike mij de volgende reactie mee:
“Beste Chris,

Super bedankt voor de prachtige ceremonie! Iedereen riep erover en vonden dat je het buitengewoon goed hebt gedaan. Ze waren vooral te spreken over hoe enthousiast en persoonlijk je het hebt gebracht met een goede afwisseling van emotie en humor.

Vanaf dag één ben jij oprecht geïnteresseerd geweest en heb je de juiste vragen gesteld waardoor je ons levensverhaal hebt verteld. Ook kwam je met heel veel opties over hoe wij de ceremonie nog persoonlijker konden maken wat wij zeer waardeerden. Zonder jouw leuke toevoegingen was het zeker niet zo’n mooie dag voor ons geweest. Je hebt het staan te vertellen alsof je alles samen met ons hebt meegemaakt en erg goed ingespeeld op hoe wij zijn als persoon. Je hebt de spijker op zijn kop geslagen. Nogmaals hartelijk dank en ik zal je bij iedereen aanbevelen!”

 

 Categorie: Uncategorized

Laat een reactie achter