De voorbereidingen voor de mooiste dag van uw leven zijn begonnen. Er zijn veel dingen waar u rekening mee moet houden. Hoe ziet uw ceremonie er uit? Wie vragen we als getuigen? Welk vervoersmiddel kiezen we? Wat doen we met het eten? Willen we een receptie? Hoe willen we ons feest inrichten?

En natuurlijk…wie wordt onze ceremoniemeester?

foto 2

Vaak wordt een familielid of vriend(in) gevraagd om deze belangrijke taak op zich te nemen. En natuurlijk willen ze dat. Ze zijn vereerd een rol te mogen vervullen op jullie dag. Maar vaak weten ze niet wat er bij komt kijken om de rol van ceremoniemeester op een goede wijze te vervullen.

Een goede ceremoniemeester moet als ceremoniële duizendpoot, van alle facetten van de huwelijksdag, kennis en ervaring hebben. Hij/zij moet flexibel en stressbestendig zijn. Communicatief en sturend zijn. Diplomatiek en handelend. Analytisch en probleemoplossend zijn. En nog zo veel meer…

Als ceremoniemeester heb ik vele bruidsparen mogen begeleiden tijdens hun huwelijksdag. Met mijn ervaring heb ik hen de rust en ruimte kunnen geven om te kunnen genieten van hun dag.

keep-calm-and-call-your-ceremoniemeester

 

Als stralend middelpunt hoeft u alleen maar te genieten. De rest verzorg ik voor u.

 

Toch liever uw familielid of vriend(in) een rol laten spelen? Geen probleem. In een goede samenwerking kan ik veel voor u en voor hen betekenen. Zo kunnen mijn ervaring en uw bijzondere band met uw dierbare goed samengaan. Alles is mogelijk en bespreekbaar want uw ceremonie staat centraal.

 

Heeft u vragen dan hoor ik dat graag van u. Ik help u dan graag verder.

telefoon: 06-53 29 39 96 of mail naar uwceremoniecentraal@gmail.com.

 

def. logo 2