Roy en Mike: getrouwd op 02-06-2018

Na een heerlijke trouwdag zijn de jongens, na een drukke en enerverende periode, weer een beetje tot rust gekomen. Vanavond hebben we weer eeBabs Royns bij kunnen praten en gaven Roy en Mike mij de volgende reactie mee:
“Beste Chris,
Super bedankt voor de prachtige ceremonie! Iedereen riep erover en vonden dat je het buitengewoon goed hebt gedaan. Ze waren vooral te spreken over hoe enthousiast en persoonlijk je het hebt gebracht met een goede afwisseling van emotie en humor.
Vanaf dag één ben jij oprecht geïnteresseerd geweest en heb je de juiste vragen gesteld waardoor je ons levensverhaal hebt verteld. Ook kwam je met heel veel opties over hoe wij de ceremonie nog persoonlijker konden maken wat wij zeer waardeerden.
Zonder jouw leuke toevoegingen was het zeker niet zo’n mooie dag voor ons geweest. Je hebt het staan te vertellen alsof je alles samen met ons hebt meegemaakt en erg goed ingespeeld op hoe wij zijn als persoon. Je hebt de spijker op zijn kop geslagen. Nogmaals hartelijk dank en ik zal je bij iedereen aanbevelen!”

 

 


 

Kelly en Ian: getrouwd op 22-06-2018

‘Lieve Chris, we willen je bedanken voor de onwijs mooie en persoonlijke trouwceremonie. Toen we je voor het eerst spraken hadden we nog helemaal niet nagedacht over de invulling van de ceremonie. Maar toen jij met ideeen kwam werden we enthousiast. Je hebt ons én onze gasten een half uur lang in het zonnetje gezet. Het was zo persoonlijk dat een goede vriend het niet beter had kunnen doen. Bedankt Chris voor jouw bijdrage aan onze mooie dag.’

Kelly en Ian 2

 

 

 

 


 

Danielle en Erik: getrouwd op 29-06-2018

“Lieve Chris,

Toen we jou een jaar geleden vroegen of jij ons wilde trouwen wisten we dat jij er iets moois van zou gaan maken, maar dat het zo bijzonder zou worden wisten we niet.
Nu ruim 2 weken verder kijken we er met een gevoel van trots, vreugde, bijzonder, speciaal en heel veel liefde op terug.
Wat heb jij er een enorm mooie, persoonlijke (met een lach en een traan) ceremonie van gemaakt.IMG_20180708_085431_213
Jij verteld met zoveel gevoel en passie en hebt deze dag voor ons zo geweldig gemaakt.
Het was heel intiem en klein maar tegelijker tijd ook heel groots.
We kregen van onze gasten enkel complimenten over hoe mooi en bijzonder jij de ceremonie vorm hebt gegeven, het was exact wat wij voor ogen hadden.
Lieve Chris, enorm bedankt voor wat je hebt gedaan.
Zo zou iedereen een echtpaar moeten kunnen worden, want we weten dat jij iedereen dezelfde aandacht geeft om er iets prachtigs van te maken.

Dikke X Erik en Danielle van Tilburg ”

Www.uwceremoniecentraal.nl
Info: Chris Linders: 06-53 29 39 96

 

 

 


 

Trudy en Bob: hernieuwen huwelijksgeloften op 14-05-2018

Feeling overwhelmed wit joy, love and gratitude for part one of renewing our wedding vows . Thank you Chris for guiding the ceremony at the beautiful Monte Cristo in Gran Canaria. Love is in the air ❤️

IMG-20180514-WA0018

 

 


 

Maaike en Dennis: getrouwd op 23-12-2017IMG-20171223-WA0019

Wat een prachtige dag! Dat hadden we mede te danken aan de mooie ceremonie!

Jij hebt de tijd genomen om ons echt te leren kennen. Je wist van onze (soms wat onsamenhangende) input een mooi verhaal te maken. Het was uniek en helemaal “wij”. En dat terwijl je 2 maanden voor onze bruiloft nog mijn zus en haar partner had getrouwd. Geen woord zou hetzelfde zijn garandeerde je ons. En dat was niet gelogen.

We kregen van onze gasten te horen dat het een mooie persoonlijke ceremonie was vol herkenning. Dat is precies hoe we het wilden! Persoonlijk en in ons geval niet al te serieus met wat humor en een knipoog. Voor mijn volgende bruiloft weet ik wie ik moet bellen! 😉


Manon en Peter: getrouwd 27-10-207

We zijn bij Chris terecht gekomen via het world wide web, via de google zoekmachine.Chris heeft netjes dezelfde week telefonisch / mail contact gezocht met ons.

We werden meteen aangenaam verrast door zijn vriendelijkheid, oprechtheid en openheid.

Na wat belletjes en mailtjes over en weer zijn hebben we een afspraak gemaakt en hebben we onze wensen met hem gedeeld.

Hij dacht meteen mee en van begin af aan werden we geraakt door de persoonlijkheid die Chris uitstraalt._DSC5658

Warm, lief, vriendelijk, gastvrij, meedenken, en vooral luisteren naar hetgeen dat wij graag wilde. Uiteraard hebben we zijn adviezen ter harte genomen en onmiddellijk besloten (na nog geen seconde na hoeven te denken) om met Chris in ‘zee’ te gaan. Wat voortreffelijk uitpakte.

De periode voor de bruiloft altijd contact blijven houden en hem voorzien van de nodige info.

De dag van de bruiloft was werkelijk fantastisch. Met als hoogtepunt voor ons (niet gelogen) de ceremonie. Wat een spreker die Chris en wat ontzettend goed voorbereid en vooral met de woorden gericht aan ons. Hij kan als geen ander een verhaal maken voor het bruidspaar dat raakt, intrigeert en vol met emoties zit. We hebben zelfs mensen gezien die hun emoties toonden die we niet eerder zo zagen…..

Ik kan nog wel uren doorgaan met complimenten over de werkelijk fantastische dag, maar neem van ons aan dat Chris hiervan meer dan een onderdeel heeft uitgemaakt. Deze man is een kanjer in alle opzichten!

_DSC5610

 


 

Yuping en Martin:

In 2016 zijn we getrouwd in de USA. Helaas konden daar maar weinig mensen bij zijn. We hebben later voor de familie van mijn vrouw in Taiwan een ceremonie gehouden. Onlangs besloten we om ook de Nederlandse familie getuigen te laten zijn van een ‘herbevestiging’ van ons huwelijk. Vanuit Amerika hadden we contact met Chris.DSC_0045b (1)

Of hij over anderhalve week gelegenheid had om een ceremonie te houden. Na telefonisch overleg waren we het snel eens. Chris was beschikbaar en was zo flexibel om qua locatie en tijd aan onze wensen te voldoen. Wij mailden persoonlijke informatie en op 25 juni was het zover. We kwamen aan bij het kerkje in de Heen waar Chris ons al stond op te wachten. Een warm welkom. En hoewel we elkaar niet eerder hadden ontmoet voelde het direct vertrouwd. De ceremonie was zowel in het Engels als in  het Nederlands omdat onze Taiwanese familie ook aanwezig was. Chris heeft ons perfect getypeerd en was in staat, met een minimum aan informatie, een persoonlijke en betrokken ceremonie te houden. We hebben genoten!

 

 

 

 

 


 

Saskia en Frank:

Afgelopen 12 mei was voor ons de grote dag: ons huwelijk….

Al meer dan een jaar van tevoren waren we druk in de weer met alles te organiseren want wat voor ons belangrijk was, was vooral de intieme sfeer samen met onze kindjes en de naaste familie.

We wilden alles met een persoonlijke touch: van bruidsboeket tot bruidstaart en van fotograaf tot ambtenaar. Dat laatste was voor ons nog de grootste uitdaging, want voor alle andere zaken hadden we onze vrienden voor het spreekwoordelijke karretje gespannen.

Via via kwamen we geheel toevallig (er bestaat geen toeval….) en op het juiste moment in contact met Chris.

Al direct bij de eerste ontmoeting voelde het voor mij helemaal goed, echter moest ik afwachten wat mijn partner zijn gevoel/idee was. Gedurende ons eerste kennismakingsgesprek voelde het al heel snel vertrouwd, van beide kanten.

Oprecht geïnteresseerd in ons verhaal, hoorde hij ons aan. Geregeld hebben we Chris op het hart gedrukt dat we de kinderen er actief bij wilden betrekken.18425153_1420151001374621_8402882391421868330_n

Veel meer dan ik mij achteraf kon herinneren heeft hij van de gesprekken opgeslagen en er tijdens onze bewuste dag een werkelijk prachtig verhaal van gemaakt…. nu nog lees ik het  weer eens door en komen er tranen van ontroering in mijn ogen. Zijn ideeen, de wijze waarop de kinderen in de ceremonie werden betrokken (zoals het laten opschrijven van hun eigen verhaal en dit op een mooie manier werd verteld) zijn aanstekelijke enthousiasme, betrokkenheid, volle overgave en zijn gevoel voor verbondenheid op een professionele manier hebben een heel belangrijke bijdrage geleverd aan deze voor ons zo mooie dag!

We hebben hem ons vertrouwen geschonken omdat het goed voelde, zelfs toen ze de hele week regen hadden voorspeld en die dag een mager zonnetje verscheen, vertrouwde ik op Chris toen hij naar boven riep: zeg het wordt prachtig weer! Wat dachten jullie ervan als we het buiten zouden vieren?

Chris, bedankt namens mijn man en mijzelf. Mede dankzij jou is deze dag een prachtige herinnering geworden met absoluut een persoonlijke touch!

Liefs: Frank, Saskia en de kinderen.

 


 

Mirla en Luis:

We wilde graag een intieme ceremonie. We waren met een klein gezelschap en wilde dat iedereen zich gemakkelijk en comfortabel voelde.  Met onze Arubaanse roots waren we vooral op zoek naar een ceremonie met stijl, humor en een persoonlijk karakter.

We hebben verschillende keren met Chris gesproken en zijn ideeën sloten goed aan bij de onze. We hadden echt een klik. En daarmee hadden we alle vertrouwen dat het bij Chris in goede handen was.

Omdat wij niet zo bekend waren in de regio hebben we Chris gevraagd ons te helpen met de verdere planning van onze trouwdag. Welke locatie is geschikt? Wat doen we met het eten? Hoe is de aankleding van de locatie? Etcetera…

Nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt is hij aan de slag gegaan. Al snel kwam hij met een aantal goede locaties. We hadden onze keus snel gemaakt waarna Chris ging kijken wat we met de catering zouden doen. Onze ideeën werden volledig meegenomen en zo kwamen we samen tot een mooie invulling.20170309_bruiloft Mirla & Luis_073

Op onze trouwdag begeleidde Chris ons vanaf het allereerste begin. Hij ving onze gasten op en stelden hen, maar ook ons, op ons gemak. Als een echte ceremoniemeester zorgde hij dat alles soepel verliep. En toen begon ons ceremonie. Een spannend moment want we hadden hem wel van input voorzien maar wat hij er van zou maken bleef onbekend.

En wat waren we blij verrast! Met humor, met emotie, met gevoel voor de familie en met stijl heeft hij ons zo goed weten te typeren. Hij schroomde overigens niet om met een kwinkslag ook de gevoeligheden in de familie te benoemen. En dat was perfect.

Wat heeft hij onze hoge verwachtingen overtroffen zeg! We zouden het zo weer doen. En we zouden het onmiddellijk weer door Chris laten regelen. Het was een feest om met hem te werken en samen onze dag vorm te geven. Hij heeft ons perfect geholpen en vanuit zijn ervaring veel goede tips gegeven. En zo is onze mooiste dag, een persoonlijke en intieme dag geworden. Precies zoals we hem wilde hebben.

Bedankt Chris!


 

Joyce en Rick:

Alweer bijna twee jaar geleden besloten wij te gaan trouwen. Wij waren inmiddels al een aantal jaren geregistreerd partners, waardoor de noodzaak om een ABS te betrekken bij ons huwelijk, niet nodig was. Onze akte zou worden omgezet van een geregistreerd partnerschap in een huwelijksakte. Wij kwamen daardoor in de zeer bijzondere positie dat we iemand uit onze naaste kring konden vragen om de ceremonie vorm te geven. We wisten het eigenlijk meteen. Chris.  13416758_1090963377626720_124590749327323218_o

Chris is een goede vriend van ons. Dit komt omdat hij een groot hart heeft, enorm goed kan luisteren en als je daar om vraagt, geeft hij ook op een respectvolle manier zijn mening en adviezen. Je kan ontzettend met hem lachen, hij relativeert maar hij weet ook grenzen te stellen. Wij wisten zeker dat hij van onze ervaringen van tien jaar samen zijn een mooie toespraak kon maken.

We hebben Chris op bezoek gehad, ongeveer een maand voor onze trouwdag. Tijdens de gesprekken met Chris vroeg hij naar zaken waar wij nog helemaal niet aan gedacht hadden. “Welke plek willen jullie je dochter geven, hoe wil je haar bij laten dragen aan de ceremonie?” “ Wat wil je absoluut wel, en wat absoluut niet?” “Waar zitten jullie (dag)gasten en hoe is de ruimte vorm gegeven?” Allemaal belangrijke zaken voor hem als BABS om rekening mee te houden, zodat hij goed voorbereid was. Ook hebben we samen nog nagedacht over de lastige onderwerpen, zoals familie die er niet is, of familiaire banden die de aandacht behoeven. Hij hield hier rekening mee en dacht ook mee in oplossingen.

Op 1 april 2016 was het zover. We hebben de ceremonie ervaren als het hoogtepunt van de dag. Waar we bij veel vrienden ‘kromme tenen’ kregen van de verplichte kost door de BABS, was de toespraak van Chris een warm bad. We herkenden ons enorm in het profiel wat hij van ons wegzette en met een lach en een traan zijn we enorm geraakt door zijn woorden.

Het ceremoniële aspect wisselde hij mooi af met het warme menselijke contact. Ook onze dochter heeft hij tijdens de ceremonie zo’n mooi plekje gegeven, dat ze echt is ‘mee getrouwd’. 13418482_1090961580960233_965908936125060210_o

Nu weken later komen er nog steeds vrienden en familie naar ons toe: “Wat heeft Chris dat mooi gedaan he?”

We zijn ontzettend blij en onwijs trots dat Chris de stap heeft genomen om zijn droom te volgen en BABS te worden. Hij kan zijn talent, zijn warmte en ontzettend goede ceremoniële waarden inzetten bij de vele huwelijksceremonies die nog gaan komen. De generale heeft hij gedraaid en er staat niets meer in de weg om nog meer koppels in het echt te verbinden.
Mochten jullie behoefte hebben aan een videoclip van de ceremonie, mag je altijd contact opnemen om Chris in actie te zien.

Liefs, Rick en Joyce Kolkman